Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Rakennuspiirustukset

Hinta 0  €
 

Ota ennen tilauksen jättämistä yhteyttä rakennusvalvontaan sähköpostitse jotta selvitämme mitä piirustuksia kysymääsi kohteeseen on toimitettavissa. Lähetä viesti osoitteeseen [email protected] ja tee tilaus täällä palvelussa vasta saatuasi rakennusvalvonnasta vastauksen viestiisi.

 

Ilmoita viestissä tiedossasi olevat kohteen tiedot. Esimerkiksi osoite, kiinteistötunnus, alkuperäisen luvan hakijan nimi, rakentamisvuosi, tms. Ja kerro viestissä mitä piirustuksia tarvitset ja mistä rakennuksesta, jos samassa kohteessa on useampi rakennus.

 

Eri aikakausien rakennuslupakäytännöt ovat olleet erilaisia, mikä vaikuttaa piirustusten saatavuuteen, sekä tiedonhakuun arkistostamme. Vanhimmat rakennusluvat arkistossamme alkavat vuodesta 1949 ja siitä vanhempaa aineistoa ei ole saatavilla.

 

Uusimpia piirustuksia löytyy valmiiksi sähköisessä muodossa, mutta osa arkistostamme on ainoastaan paperimuodossa ja skannaamme piirustukset tilausten perusteella. Toimitettavat piirustukset lähetetään pdf-tiedostoina. 

 

Rakennuslupien yhteydestä löytyy yleisimmin pääpiirustukset, joita ovat esimerkiksi: asema-, pohja-, leikkaus ja julkisivupiirustukset.

Rakennesuunnitelmia tai vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtosuunnitelmia ei löydy arkistostamme kaikkiin lupiin ja niiden saatavuus on selvitettävä tapauskohtaisesti. 

Kunnan sivuilta lisätietoa: www.hollola.fi

Rakennuspiirustukset
Lukumäärä
Hinta
0
Hinta: 8,68 € / kpl (sis. alv 24%)

Ennen tilauksen tekemistä, ota yhteys rakennusvalvontaan sähköpostilla, osoitteeseen [email protected]. Selvitämme ennen tilausta, mitä piirustuksia kysymästäsi kohteesta on toimitettavissa. Tee ja maksa tilaus täällä palvelussa vasta saatuasi rakennusvalvonnasta vastauksen viestiisi. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta tuotekuvaus.